Mission

Fillipinerna

Mer information hittar du på familyhelpproject.com .
 

Din gåva: Liten eller stor, bidrar till en bättre framtid för mängder av barn. Barn är de som drabbas värst och det kostar inte mycket att ge barn en bättre framtid. Du kan hjälpa på flera olika sätt genom att donera till något av våra olika program.

Matbespisning: Vårt team ger mat och vitaminer till undernärda barn på olika platser. Arbetet har utvecklats så att förutom bespisning får barnen också möjlighet att lära sig räkna och skriva.

Medicinsk hjälp: Tusentals av barn lider av sjukdomar av olika slag. Med ditt stöd kan vi hjälpa många. Genom era donationer har vi kunnat hjälpa många. En liten pojke fick en ögonoperation. En liten flicka opererades för magbråck. En sexbarnsmamma opererades också för ett tag sedan för struma i halsen. Det är bara några exempel på hur vi har kunnat hjälpa.

Utbildningsprogram: Genom detta program har många fått hjälp att skaffa sig en utbildning. Vi stödjer barn i alla åldrar från förskolan till college. Det här är någonting som vi känner mycket starkt för. Vi har sett att barnen och ungdomarna i utbildningsprogrammet också använder sin tid, sina kunskaper till att hjälpa andra i området. En lärarstudent tillbringar sina lördagar med att göra lektionsplaneringar för förskolan. Två sjuksköterskestudenter tillagar näringsriktiga måltider och gör regelbunden hälsokontroll på de undernärda barnen under sin lediga tid. High school-studenterna är också med och delar ut mat. Kort sagt: genom att satsa på dessa unga människor föds en vilja att även hjälpa andra. Vi hjälper inte bara dem utan hela samhället runt dem.

Fadderprogram: Fadderprogrammet handlar om att stötta en familj eller en föräldralös så att barnen garanteras utbildning, mat och en trygg miljö.

Etiopien

Vi stödjer ett flertal missionärer och pastorer.

Mer info kommer.

Indien

Vi stödjer en kristen lärare med lön så att arbetet kan fortgå.

Mellanöstern

Vi stödjer ett utåtriktat arbete i regionen.

Sverige

Vi stödjer inlandsmission genom församlingens medarbetare, Åke Samuelsson.

Hans arbete är inriktat på social hjälp och evangelisation i Göteborsområdet.

Sydafrika

Vi stödjer ett missionärspar som för närvarande är hemma i Sverige (tillfälligt).

Mer info kommer.